Renault Laguna: Branstofpomp draait niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Brandstof pomp draait niet, er zitten 5 aansluitingen op de pomp: 1 zwart, 1 bruin, 1 wit op contact kortstondi 12 V loopt meteen terug naar 0 volt, 1 oranje 5,5 volt nog een oranje 7,5 volt

U00f5w7

Geplaatst door U00f5w7 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

garage van horne3459 (0) PRO, 14 jaar geleden

laat hem eerst uitlezen,je kan de bdp gever defect hebben

U00f5w7 (0), 14 jaar geleden

Ik begrijp niet dat de auto vanaf dinsdagmiddag bij het vertrek van mijn werk in 1x niet meer startte, hij rijdt op LPG (G3) en moet dus starten op benzine. Na de auto binnengezet te hebben startte de auto vanmorgen probleemloos en liet ik hem stationair draaien bij het dicht doen v d garage deur. Bij terugkomst was de auto afgeslagen en wil nu weer niet starten. Uit laten lezen wordt moeilijk want de auto staat nog steeds op mijn werk, rijdt niet en kan dus niet bij de garage komen.

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Geen collega die effe kan slepen?

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

als je weinig benzine in de tank hebt loopt de pomp vast en brand die door dus als je er spanning op hebt +_ 2 sec als je hem op contact zet zal ie defect zijn.kunt proberen er een paar keer op te tikken om te kijken of ie weer ff wil draaien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.