Renault Laguna: airco

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

naardat ik zelf een nieuwe motor erin gezet heb werkt de airco niet meer blaast alleen warme lucht
ik heb geen slangen of leidingen los gehaalt van de airco pompalleen de pomp van de motorblok in zijn geheel
er afgehaalt van de zomer
mvg tenbrinke

t.tenbrinke

Geplaatst door t.tenbrinke (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jean Pierre Espace (0), 14 jaar geleden

Slaat de pomp wel in en zie of dat het binnenste gedeelte poelie ook meedraait?
Contr. of er spanning op de voedingsdraad v/d airco-pomp komt,en zo ja,dan dmv dopje losdraaien van een vulnippel het kogelklepje voorzichtig indrukken om zo te checken of er nog koudemiddel aanwezig is.(bril opzetten of andere kant opkijken zodat er niets in je oog komt.)Geen druk,dan is systeem leeg.
Magneet koppeling is te contr.dmv spanning op voedingsdraad te zetten en dan hoor je deze in en uitschakelen.
Suc6.

groet JP

TheoStek (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote]dopje losdraaien van een vulnippel het kogelklepje voorzichtig indrukken om zo te checken of er nog koudemiddel aanwezig is.(bril opzetten of andere kant opkijken zodat er niets in je oog komt.)Geen druk,dan is systeem leeg.[/quote]
Zo wordt dat niet gekontroleerd en geeft helemaal niet aan of er voldoende druk of koudemiddel aanwezig is, wat dan nog als er nog koudemiddel aanwezig is ? er kan zelfs te weinig inzitten waardoor het systeem ook niet zal werken!.
Nu zal dus gekontroleerd moeten worden of er geen stekker verbindingen o.a drukschakelaar vergeten is aan te sluiten enz.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.