Renault Scenic dti 1.9 air: buitentemperatuurmeter

Bouwjaar: 2002

De Renault Scenic DTI 1.9 Air (2002)die ik pas heb aangeschaft is niet voorzien van en buitentemperatuurmeter. De auto is voorzien van een Renault radio met display in het dashboard. Op dat display is wel te zien dat de temperatuur kan worden weergegeven, net onder de tijdweergave. Omdat ik de weergave van de tempaeratuur toch wel mis (mijn vorige Renault had er wel een) vraag ik mij af of het te doen is om een buitentemperatuurmeter alsnog op het display aan te sluiten.

Erik2830

Geplaatst door Erik2830 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

2-fast-reanult (0) PRO, 19 jaar geleden

k geloof dat de buitentemperatuur senzor in de r.v buitenspiegel hoort te zitten maar ik weet niet als je er 1 aansluit of die het zal doen, meschien handig om naar de garage te gaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.