Renault Scenic II: Kop lampen vervangen

Bouwjaar: 2004

In de usenet groep *auto.nl* is een discussie gevoerd over het vervangen van de de gloeilampen van de koplampen. Bij diverse moderne auto´s is dit een behoorlijk gepruts. Hoe moet dit officieel bij een Scenic II? (Ik denk dat de wiel kuip er uit moet)

henkvanhoften

Geplaatst door henkvanhoften (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ksie (0) PRO, 20 jaar geleden

in het binnescherm zit een deksel die je eruit haalt.Hierdoor kun je bij de koplamp komen om het lampje te vernieuwen

Sander10757 (0) PRO, 20 jaar geleden

De Scenic heeft dit klepje niet meer in het binnenscherm.De "gewone" Megane heeft deze wel.

geert3496 (0) PRO, 20 jaar geleden

Heb deze morgen nog een knipperlichtlampje vervangen bij een megane. Wagen opkrikken, wiel eraf, wielkuip eruit halen en dan kun je het lampje vervangen.Er is wel degelijk een klep voorzien in de wielkuip maar om het lampje terug te plaatsen ben je beter af met de kuip eruit te halen.
Klant kon niet begrijpen dat dit is ontworpen door ingenieurs.

henkvanhoften (0), 20 jaar geleden

De Megane heeft inderdaad een luikje aan beide zijden, maar de Scenic II heeft deze luikjes niet. De pasagierszijde zou nog wel lukken vanaf de motor ruimte, maar voor de andere kant moet denk ik de accu of de wielkuip eruit.

Sander10757 (0) PRO, 20 jaar geleden

Het lijkt een hoop werk,maar valt best mee.Gewoon de bumper er even afhalen,de auto hoeft daarvoor niet van de grond.Dan kun je er gemakkelijk bij,aan beide kanten.

2-fast-reanult (0) PRO, 19 jaar geleden

ik snap het moeilyke er niet aan, ik heb de bestuurders kant zonder probleme lamp vervangen. gewoon accukap weg,drade aan de kant proppe en je hand er door doen en lampie vervangen, en de scenic heeft gen luiken in wielkast

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.