Renault Laguna: centrale deur vergrendeling werkt niet en achterzijde auto doorg

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 rt

hallo,

ik heb een tijdje een probleem met de centrale deurvergrendeling. en ik vraag me af of er echt geen oplossing voor is. het probleem is namelijk dat de vergrendeling niet werkt met afstandsbediening in de sleutel EN slot aan bestuurderskant. dit heeft goed gewerkt, vermoedelijk is het printje in het plafond defect geraakt door een waterlekkage van de radio antenne. de vergrendelingsknop in de auto werkt wel goed.
met het slot, aan bestuurderszijde, kun je alleen dat portier ont/vergrendelen.
ik ben zelf technisch, maar ik heb geen elektrische schema,s en is het zo erg lastig meten.
volgens een aantal garages en dealer kun je geen gebruikte print gebruiken want dan nog moet je het opnieuw programmeren en een nieuwe print kun je alleen via renault krijgen a 200 euro.

klopt dit , wie kan me anders helpen met een schema ? ik koop anders een radiografisch gestuurd kastje met afstandsbediening maar dan moet ik wel weten hoe ik het moet aansluiten.

tevens een ander probleem, de auto is opvallend laag aan de achterwielen, met alleen al 1 volwassene en wat baggage achterin zakt de auto echt centimeters door en raakt de uitlaat, bodem of trekhaak de drempels.
auto is wel eens volbeladen, over drempels zonder schuren is dan onmogelijk.
ligt het nou aan de schokdempers of aan de ophanging of torsiestaaf (is mij verteld weet niet wat het is) ?

versace1

Geplaatst door versace1 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ksie (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat betreft de vering zou ik gewoon hulpveren monteren.De electr sloten werken niet via het slot van de lv deur.Met de afstandbediening zou ik even langs een dealer rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.