Renault Laguna: onregelmatige achterruitwisser

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dti

de ruitenwisser van mijn laguna sw ('99) wist/wast sinds een week of 3 van de ene op de andere dag onregelmatig: per x doet ie ongeveer 1,6 slag, 1 x heen en iets meer dan de helft terug en dan blijft staan rechts van het midden om vervolgens weer 1,6 x heen en weer te gaan en weer te blijven staan, links van het midden etc etc. iemand enig idee hoe dat kan? b.v.d. paul

pabo

Geplaatst door pabo (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

J-W vd H (0), 16 jaar geleden

Heb bovenstaand probleem ook gehad met een opel, nieuwe ruitenwissermotor heel veel euro's, dacht toen oude is kapot, kan ik dus best open maken (kappoter gaat hij toch niet!!),

Openmaken gaat eigenlijk niet zat bij mij dicht met klinknagels, toch opengemaakt, in het motortje zit een sleepcontactje tbv de nulstand van de ruitenwissermotor.
Dit contactje opnieuw afgesteld, nieuw vet in het motortje, en schroefdraad in motor getapt om hem weer dicht te kunnen maken.

Goed resultaat nadien, en nog 3,5jaar probleemloos mee gereden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.