Renault Laguna: centrale deurvergrendeling werkt niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16 v

goeiedag,

sinds gisteren werkt mijn cv niet meer .Met de sleutel uit de sleutel kaart kan ik wel mijn bestuurders kant open krijgen. En dan kan ik mijn deur wel sluiten met de sleutel kaart? Maar de deur gaat nooit meer open met de sleutelkaart. Dit heb ik al eerder gehad toen mijn auto gereset dmv de accu pol op aarde te houden maar dit werkt nu niet. De knipperlichten knipperen wel je hoort het relais ook schakelen alleen gaat geen van de deuren open,ze zijn alleen te sluiten!
Wie heeft een idee waar te zoeken kon er op de site niks vergelijkbaars over vinden.

hoor het graag gr jeff.

jeff77

Geplaatst door jeff77 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 16 jaar geleden

Waarschijnlijk een onderbreking in de "openen" draad.
controleer de bedrading bij de linker voordeur eens op beschadigingen of slechte contacten, bij het scharnier waar de draden de deur ingaan.

mvg,
Hans.

jeff77 (0), 16 jaar geleden

eindelijk het een en ander gevonden water in schakelaar achterraam.en een draad breuk in de deurverbinding voor.stekkers zijn zeer zwak.
heeft erg veel tijd gekost om dit te vinden.

m vr gr Jeff

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.