Renault Scenic: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2006, Brandstof: LPG, Motorcode: 2L (automaat)

Hallo,

Bij mijn auto heb ik twee sleutels in de vorm van plastic pasjes. Mijn deursloten reageren niet meer op deze sleutels. Ik kan de bestuurdersdeur openen met een noodsleuteltje en hem daar ook mee afsluiten. Maar de andere deuren kan ik niet meer afsluiten. De auto start met een startknop, daarvoor moet eerst dezelfde sleutel in een gleuf. Dat werkt nog wel.

De garage heeft in één van de sleutels een nieuw batterijtje gezet, zonder resultaat echter. Nu menen ze dat beide sleutels kapot zijn en willen nieuwen bestellen. Ik kan me niet voorstellen dat beide sleutels tegelijk kapot zijn, één van de twee is veel meer gebruikt dan de andere.

Heeft iemand ervaring met dit probleem?

gr.

W. Fledderus

wimfled

Geplaatst door wimfled (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

De dealer kan met een speciaal apparaat lezen of de kaarten nog signaal uitzenden. Denken dat het stuk is zou zeker weten moeten zijn.
Ik denk eerder dat de antenne defect is van de auto.

wimfled (0), 13 jaar geleden

Hallo,

De garage bleef erbij, het moesten de sleutels zijn. Ze hebben één nieuwe besteld en ik heb moeten toezeggen dat ik die (ongeacht het resultaat) zal betalen. Dit weekeinde wilde ik de accu controleren en maakte daarom de klemmen los. En raad eens ....... de centrale vergrendeling reageert weer op beide sleutels. De garage gebeld, maar zij houden mij aan de afspraak, ik moet de bestelde sleutel betalen. Dat ze het probleem hadden kunnen oplossen, door de accuklemmen los te maken (resetten), daar geloven ze niet in. Ze beschouwen dit als een incident.

gr.

W. Fledderus

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.