Renault Espace: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.016v

Hallo;
Ik heb een probleem met de linkerachterdeur (bestuurderskant) die zowel handmatig met sleutel als met knop op sleutel niet sluit.
Met de centrale knop binnen ook geprobeerd maar telkens blijft de deur onafgesloten. (kinderslot werkt wel maar is natuurlijk mechanisch)

Graag oplossing alvast dank ! Antoine

pinticar

Geplaatst door pinticar (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

kabel doorvoer tussen deur en carrosserie controleren zit wel eens een kabelbreuk

pinticar (0), 16 jaar geleden

ABC bedankt, zou inderdaad probleem kunnen zijn, maar heb de kabel doorgemeten en alszodanig ook de stekker naar "motortje" van vergrendeling, waarbij gebleken dat deze zijn impuls krijgt. Heb contactspray gebruikt maar ook dit geen oplossing.
Zou dan probleem bij het slot zitten ?? Antoine

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

of het motortje is te zwak geworden.doet ie het ook niet als je het motortje los haalt

pinticar (0), 16 jaar geleden

Motortje laten doormeten en ook deze heeft "doorvoer", kan het nu dus zijn dat het motortje inderdaad te zwak is ? Heb overigens moeite om het motortje zelf uit te bouwen, waarschijnlijk zit hij nog aan deurhendel vast, is hier een trukje voor ? (indien ja) Aan welke kosten moet ik dan denken daar deze waarschijnlijk vervangen dient te worden. Alvast weer bedankt, Antoine

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

volgens mij moet je de deur hendel eerst uitbouwen,motortje kost een tientje of 5 dacht ik

pinticar (0), 16 jaar geleden

Hallo ABC;

Bedankt voor meedenken, heb je een persoonlijke mail gestuurd ! Antoine

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.