Renault Espace: Centrale vergrendeling en stationair probleem

Brandstof: Benzine, Motorcode: 3 liter V6 24V

Hallo,

Ik heb een Renault Espace Type III, V6 24V The Race, bouwjaar 2001 met nu 163.500 km. op de klok.

Sinds een week of 2 (gebeurde tijdens de vakantie), wil de deur van de bestuurderskant niet meer met de afstandsbediening op slot (Central lock). De overige deuren doen het dan overigens wel. De deur die niet wil, moet dan nog met de sleutel gedaan worden.

Iemand een idee wat dit kan zijn, en hoe ik dit kan oplossen?

Dan: Als de motor koud is, en ik start hem en laat hem even lopen, veranderd er tijdens dit proces, plots de stationair toeren en gaat hij even heel snel lopen, en daarna zakt hij weer terug naar normale toeren. Hij slaat dan ook bijna af. Het is dan net of de bougies ' vet slaan' of..hij verzuipt... Iemand een idee wat dit kan zijn?

max7580

Geplaatst door max7580 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nico1 (0), 12 jaar geleden

Hoi Max ik heb het zelfde probleem met de CV.alleen ik heb een 4 cyl the race.
Ben vanmiddag even wezen kijken maar het electri mechanisme krijgt geen signaal om wat te doen, als ik er 12 volt op zet gaat het goed. Uiteindelijk heb ik die grote stekker bij het scharnier losgehaald, bekeken en weer terug geplaatst, toen deed hij het weer voor even, maar mijn tijd was om.Ik denk dat bij mij het probleem daar zit, van de week verder kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.