Renault Espace: Dynamo

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4

Beste mensen,
ongeveer 1 maand geleden ging mijn dynamo lichtje knipperen en later weer uit. Ik heb de wegenwacht erbij gehaald en deze zei na wat metingen
dat de diode waarschijnlijk stuk is. Hij meten ongeveer 14,4 volt op de batterij. Nu rijd ik er alweer een poosje ermee omdat hij lampje niet meer aanging.
Wat ik wel zag dat het ook niet meer branden als ik de kontaktsleutel omdraai.
Voordat ik de dynamo uitbouw(wat niet zo eenvoudig is) wil ik aan een kenner vragen of het mijn dynamo is of iets anders.
Gaarne reactie, mvg Henk

Geplaatst door

TR6 (0)

al 13 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

als het dynamo lampje blijft branden met de auto van het contact en de sleutel in de handen, dan is idd de dynamo defect

Het dynamo lampje brandt helemaal NIET.Ook niet als je de kontaktsleutel omdraaid om voor te gloeien en met de sleutel uit het contact.

TR6 0

13 jaar

Als het lampje niet brand is dat een goed teken en zou ik er niks aan doen. Don't fix it if it isn't broken

Safrane10698 0

13 jaar

Normaal als je het kontakt aanzet gaat er allerlei lampjes branden en voorheen ook het dynamo lichtje. Dus of het lampje is defect of de dynamo, mijn inziens?

TR6 0

13 jaar

Uit eindelijk de wegenwacht erbij gehaald welke vertelde dat de diode de oorzaak hiervan is. Dynamo uitgebouwd en laten reviseren. Daarna O.K

TR6 0

11 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.