Renault Twingo Lazuli 16V: Centrale vergrendeling inbouwen

Bouwjaar: 2004

Ik ben in het bezit van een Twingo Lazuli 16V uit 2004.

Deze auto heeft geen centrale vergrendeling, en dat zou ik graag willen inbouwen.
Kijkend naar mijn vorige auto (CLIO MEXX) is een oude sloopset overzetten prblematisch, aangezien (infrarood) er een startcode mee wordt gezonden naar het motormanagement. (Oudere modellen)

Eeen bestaand FM-systeem zou het mooist zijn, maar volgens Renault is dit onmogelijk om dit later in te bouwen (hun eigen systeem) ivm andere bedrading etc etc. en het gedoe met de sleutels.

Laatste optie is een universeel setje kopen, maar ik heb weinig zin om te gaan lopen boren in het inwendige van de portieren, wat volgens mij wel nodig is (WAECO set).

Wie heeft ervaring hiemee, en wat is de beste oplossing zonder poroblemen? Een andere auto kopen kan alsnog, maar het beestje doet het al 42.000 km probleemloos.. en daar ben ik erg van gecharmeerd.

Gr. Mark

Mark7312

Geplaatst door Mark7312 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Safrane10698 (0), 18 jaar geleden

je zou misschien uit een sloop model de servo's uit de deuren kunnen halen en die aansturen dmv een universeel setje. Want die servo's in je deuren worden gewoon aangestuurd door een plus of min draad. En alleen de ontvanger is IR met een code erin.

patrick_r (0) PRO, 18 jaar geleden

Twingo 2004 heeft geen infrarood meer

Mark7312 (0), 18 jaar geleden

Het idee om oude servo's te gebruiken is misschien wel handig.

Je hebt wel een aansturings module nodig volgens mij, omdat renault nooit cv heeft gemonteerd zonder ab en wat reageert op de portieren ipv een ab.

Klopt dit?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.