Renault MEGANE: Classificatiecode C2

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K9K J8, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 81

waarschijnlijk zit die roest op de achterkant en is niet zichtbaar op de foto`s.
Mocht er bij ontvangst van de koplamp toch een probleem zijn, kan je hem terugsturen/omruilen bij het demontage bedrijf.

Renault42

Geplaatst door Renault42 , lid sinds 2 jaar geleden

4 Reacties

Renault42, 2 jaar geleden

Goedenavond,

Ik heb een koplamp gevonden voor mijn Renault. In de specificaties van deze koplamp staat dat het een classificatiecode C2 betreft. Nou heb ik deze code opgezocht en volgende resultaat is gevonden:
'meer dan 100.000 kilometer is de norm'

Ik ben helaas hier niet wijzer van geworden, wellicht kunnen jullie mij helpen hierin. Daarnaast staat bij de toelichting van deze koplamp het volgende: 'met roest, net geen gat'. Dit klinkt alsof de koplamp elk moment uit elkaar kan vallen, wellicht weten jullie wat hier exact mee bedoeld wordt. Alvast bedankt.

Groeten.

kaleido 1 PRO, 2 jaar geleden

Er zal ergens iets aangetast zijn , vraag desnoods om een foto of een duidelijkere beschrijving .

Renault42, 2 jaar geleden

Op foto's lijkt er niets mis te zijn.

. . .

Renault42, 2 jaar geleden

Dag allen, bedankt voor de snelle en nuttige reacties. Wij hebben de verkoper gebeld, blijkt dat de beschrijving 'met roest, net geen gat' een standaard beschrijving is bij een code C2, maar dat dit absoluut niet het geval is en de koplamp gewoon in goede staat is. Inderdaad als de koplamp niet werkt dan mag ik het gewoon terugsturen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.