Renault Laguna: climate control regelt toerental van de kachel motor niet te

Bouwjaar: 2001

bij een grantour van 2001 werkt de aanjager morgens bij wegrijden langzaam lopen, zogauw als de motor op temp komt loopt het toerental op en gaat dan niet meer naar beneden.
ik heb al binnen temp sensor de verontreiniginssensor en de sensor in de kachel uitgewisselt maar het probleem verandert niet

richardkrekels

Geplaatst door richardkrekels (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Foutcodes?

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

wat geeft de buitentemperatuur aan

richardkrekels (0) PRO, 19 jaar geleden

geen foutcodes en de buiten temp geeft goed aan

pug205 (0), 19 jaar geleden

Is het een automatische regeling, met display? Kun je de 'streepjes' op display wel veranderen? zo ja er zit een vermogenstrap onder kachelhuis. (blauw kapje met een 4 polige stekker waarvan 3 aangesloten, en een 2 polige met dikke draden)
Op witte draad van de 4 polige moet spanning evenredig omhoog gaan met streepjes (massa geschakeld) als dit wel werkt is vermogens trap stuk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.