Renault Laguna: climate control valt uit

Bouwjaar: 2003

bij een laguna (KGOG} werkt de climate control perfect totdat er hogere snelheden mee worden gereden bv snelweg dan schakelt de airco pomp uit laat je het toeretal zakken dan schakelt hij weer in. de drukken in het lage drukcircuit zakken net onder de 2 bar bij hogere toerental en dan schakelt hij de compressor uit. weet heeft dit ooit meegemaakt

richardkrekels

Geplaatst door richardkrekels (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Sijsteem opnieuw laten vullen

dupl-u-10864-5dd148752b675+witpet (0), 18 jaar geleden

als de airco bij hogere toerentallen (2500/3000 toeren) uitvalt kan het zijn dat de configuratie van het type compressor verkeerd staat. dit is te controleren met de testkast.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Idd, 2 bar is wel erg weinig. Opnieuw vullen dus.

desire (0) PRO, 18 jaar geleden

Henkie,
specifiek van renault kan ik het niet zeggen maar voor een normale airco is 2 bar perfect.Maar bij veel wagens wordt de airco bij het vragen van veel motorvermogen uitgeschakeld door de ecu.
Groetjes Desire.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

wat was de oplossing?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.