Renault Clio: Clio met D7F motor start met warme motor niet meer

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: D7F

Hoi !

We hebben een Renault Clio met een D7F motor, die bij warme of halfwarme motor regelmatig niet meer start. Startblokkering is gecontroleerd. Wie weet hier raad mee ???

autobelfeld

Geplaatst door autobelfeld (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

Ik heb hier al meermaal gelezen dat er geen restdruk aanwezig is de benzine kookt en dat het een tijdje duurt aleer er terug druk is .Terugslagklepje aan of in pomp.

Garage_LUX (0) PRO, 13 jaar geleden

Start hij niet of slaat hij niet aan
Bij niet aanslaan bdp gever vervangen.

autobelfeld (0) PRO, 13 jaar geleden

nee, hij slaat niet aan. BDP sensor hebben we al vervangen, maar levert niets op.

biged1971 (0) PRO, 13 jaar geleden

was een mededeling van over kleppen controleren geloof ik

autobelfeld (0) PRO, 13 jaar geleden

Nee, ook de klepspeling is prima...

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

krijgt hij wel benzine en een vonk? je zult echt bij de basis moeten beginnen, dus ook even uitlezen op mogelijke foutcodes

autobelfeld (0) PRO, 13 jaar geleden

Heel typisch, wanneer we dit uit elkaar hebben gehad en weer opbouwen, dan die ie het ineens weer. Heeft iemand ervaringen ermee, dat de D7F een gevoelig brandstofrelais heeft? die hebben we immers nog niet vernieuwd.

rico1047 (0) PRO, 13 jaar geleden

wat wel eens gebeut is een draad breuk van de aanstuurdraad vanuit de ecu op het relais deze breekt dan onder de accubak

autobelfeld (0) PRO, 13 jaar geleden

Lijkt mij een waardevolle tip ! En dan heb je ook dat verschil met warme en koude motor? Bedankt en ik houd jou op de hoogte !

svenney (0), 13 jaar geleden

Als dit over het relais van de brandstof pomp gaat dan zou ik hem eens doorverbinden en kijken wat er gebeurt na starten met warme motor.

Als hij normaal start is de oplossing simpel: Het relais vervangen.

gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.