Renault Clio: clio rs sport loopt erg onregelmatig stationair

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 26v

hallo iedereen ik heb een vraag zijn er hier meer met het probleem dat de motor hoog stationair blijft lopen bij loslaten gaspedaal maar na een dot gas weer terrugvalt naar 1000 rpm

hpolinder

Geplaatst door hpolinder (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hpolinder (0), 17 jaar geleden

sorry 16v

DDT (0) PRO, 17 jaar geleden

Gasklephuis wil wel eens problemen geven (klemmende en niet goed sluitende gasklep).
Verder ook even de afstelling van de gasklep-potmeter controleren.

hpolinder (0), 17 jaar geleden

gasklephuis is losgeweest maar de potmeter is nog niet naar gekeken en als m ijn moeder ermee rijd stat hij niet meer als hij warm is zal eerst even de potmeter proberen iig bedankt

kriegenbergh (0) PRO, 17 jaar geleden

gasklephuis ook opnieuw ingeleerd??

Nd (0), 15 jaar geleden

hoi,

de sport versies clio dus de 2.0 liter staan er wel bekend om de schommelende toerenteller, mijn auto blijft ook wel eens hoger als je de koppeling intrapt maar alleen als je aan het rijden bent dus niet stilstaand, zolang je aan het rijden bent met de koppeling ingetrapt schommelt de toerenteller zo tussen de 1000 en de 3000 toeren hier valt verder niet veel aan te doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.