Renault Clio type 2: Clio slaat soms niet aan

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Met het starten slaat soms de moter niet goed aan als ik flink gas geef dan doet die het uiteindelijk wel.

Als ik hem 's ochtends voor de eerste keer start doet die het altijd en als ik hem vervolgens na ong. 2 uur weer wil wegrijden start die regelmatig niet fijn. Onlangs is het opname element vervangen van BDP dit is 2 weken goed gegaan en daarna was het probleem er weer waar kan het aanliggen.

Bij de garage konden ze geen storing vinden. Kwamen er wel achter dat mijn katalisator lek is, kan het kwaad als je hier mee door gaat rijden.

Erwin1

Geplaatst door Erwin1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

welk type? bouwjaar? welke motor? wel makkelijk om te weten.

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

is ook de stekker van de BDP-sensor gecontroleerd op corosie ????, anders zou daar het probleem wel eens kunnen zitten.

Voor wat betreft de katalysator, Ikzelf zou hem zo speodig mogelijk vervangen, Hij komt voor de APK zowieso aan de beurt, en wat voor gevolgen je er al niet meer van kunt hebben ( uitlaatgassen in de auto, kans op afsmelten/branden van de tectyllaag enz.)

groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.