Renault Clio: Clio Start niet, help

Bouwjaar: 1999, Motorinhoud (cc): 1

Beste,

Ik heb een Clio uit 99, en heb het volgende probleem sinds 2 maandjes.

De auto start soms niet maar soms wel. Met de startondetbreking ken ik de gebreken met de sleutel dat het knipperende lampje niet uit gaat. Dit weet ik al, maar ondanks dat start de auto soms gewoon niet. Hij maakt wel geluid maar slaat niet aan. Soms na 2 x gaat die wel in 1 x aan zonder gas of dergelijk. Maar soms ook 10 dagen lang zonder problemen. En daarna weer opeens na 20 x starten pas. Weet iemand wat het probleem kan zijn?

Ik wil em sowieso deze week naar de garage brengen, maar die weten het ook niet. Als ze alles gaan nakijken kost me dat bakken geld.

Startondetbreking misschien als nog?

Giandu

Geplaatst door Giandu (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Heino4267 (240), 7 jaar geleden

Als er geen relatie is tussen de startonderbreking en het niet starten, is er gewoon wat defect. Het meest voor de hand liggend is een brakke accu, maar dat kan je controleren: zet eens voordat je start de binnenverlichting aan en start met de binnenverlichting aan. Maakt de verlichtingssterkte van de binnenverlichting tijdens het draaien van de startmotor verschil bij wel en niet aanslaan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.