Renault Laguna RXT 1.8: Code autoradio

Bouwjaar: 1999

Ik heb in mijn Laguna een Renaultradio waarvan ik niet de juiste code heb. Ik heb de auto in november 2003 gekocht. Van de dealer die de auto op kenteken heeft gesteld (in 1999) heb ik wel de code van de orginele radio die behoort bij het chassisnummer van de auto, maar die werkt niet. Waarschijnlijk is er een andere radio in geplaatst. Ik ben met het probleem al bij een erkende Renaultgarage geweest. Zij konden de code (adhv de barcode stikker op de radio) ook niet achterhalen. Hoe kom ik aan de bijbehordende code? Is hier geen databank van beschikbaar waarmee je de code kunt opvragen? Ik ben bereid hiervoor kosten te maken. Ik heb nu helemaal niets aan de radio.

Stiekediek

Geplaatst door Stiekediek (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 20 jaar geleden

Aan de barcode op de sticker heb je niks. Vlakbij die sticker staat een nummer gegraveerd. Van dat nummer moet je de laatste 4 cijfers gebruiken (altijd voorafgaand door een T of een Z maar die gebruik je niet). Dus terug naar de dealer en veel luisterplezier!

Stiekediek (0), 20 jaar geleden

Henkie,

Alvast bedankt. Ik ga het proberen. Ik laat je nog weten hoe het afloopt.

Stiekediek (0), 20 jaar geleden

Ik heb de radio gedemonteerd. Ik vind aan de zijkant van de radio een gegraveerde code. Deze is echter zonder een T of een Z.
De code is RN461FX2286022. Gaat het om de laatste vier cijfers van deze code?

Henk Nobach (0) PRO, 20 jaar geleden

nee, er staat nog een nummer gegraveerd.

Stiekediek (0), 20 jaar geleden

Deze kan ik niet vinden. Ik heb alle stikkers verwijderd. Ook daaronder is geen gegraveerd nummer te zien.

ksie (0) PRO, 20 jaar geleden

ga naar een dealer want die helpen je wel. Opvragen van een code zijn wel kosten aan verbonden waarschijnlijk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.