Renault Grand Espace: Constant stroomdraad Renault Espace

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2 DCI

Ik heb de kabelboom voor de trekhaak van een 7 polige om laten zetten naar een 13 polige. Nu is de constant stroomdraad niet aangesloten. Zit wel op de stekker aangesloten maar de kabel komt de auto binnen en daarmee af. Is de constant stroomdraad bij de Renault zover voorbereid dat deze ook achter bij de radio uitkomt en het een kwestie is van aansluiten of moet deze draad uit de motor ruimte gehaald worden en waar kom ik dan de auto binnen vanuit de motorruimte.

Ruwilile

Geplaatst door Ruwilile (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Heino4267 (225), 13 jaar geleden

In diverse versies an de Espace zit er in de kofferbak een 12 V stopcontact. Als dat ook in jouw auto zit, kan je eens kijken of je daarvan af kunt takken. Of kijken of er ergens een voorbereiding ligt.....

Ruwilile (0), 13 jaar geleden

Heb gekeken maar met 12 volt stopcontact zal de sigarettenaansteker bedoeld worden. Deze zit op het contactslot geschakeld.

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

achter de bekleding bij het la licht zit een zwarte stekker waar een origineel renault alarm op aangesloten kan worden .in deze stekker zit een constante +

Ruwilile (0), 13 jaar geleden

[quote=abc]achter de bekleding bij het la licht zit een zwarte stekker waar een origineel renault alarm op aangesloten kan worden .in deze stekker zit een constante +[/quote]
Iik heb de zwarte stekker gevonden en daarin zit een dikke rode kabel dat de constante+ zou moeten zijn. Hierop staat echter geen stroom. Zit hier nog een aparte zekering achter en waar kan ik deze vinden.

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

hat kan idd zijn dat er nog een zekering geplaatst moet worden,ik weet zo niet welke ,misschien staat hierover iets in je boekje.

sciroccofreak (0), 13 jaar geleden

let wel op dat de constante draad minimaal 2,5mm2 is, ivm koelkast endergelijke van caravan.
maar onder de rembekrachtiger zit geloof ik ook een doorvoer tule...
vanaf de accu na ong. 20 cm een zekering plaatsen! dan door de tule het interieur in, onder de bekleding van de dorpels door naar achter.. succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.