Renault Espace: gas blijft hangen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Het probleem is dat op willekeurige momenten de motor op toeren blijft. Het kan een hele tijd goed gaan, maar ook een hele tijd mis wezen. Ik heb de kabel al gecontroleerd, maar deze was goed. De stappenmotor is vervangen en ook de slangen zijn bekeken, maar hier mankeerde allemaal niets aan. Het probleem doet zich voor op gas als op benzine. Er gaat geen lampje branden of iets dergelijks. Wat wel opviel was dat de auto een tijd goed liep, nadat ik hem aan de computer had gehangen.

jholtland

Geplaatst door jholtland (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je ook de leerwaardes hebt gereset (op de een of andere manier - b.v. codes clearen), dan is het dus iets wat aangeleerd wordt.
Vraag is alleen wat. Stationair leerwaardes, gasklep stand leerwaardes of mengsel leerwaardes.
Dat zou je met uitlezen moeten kunnen zien. Het kan een aanwijzing geven voor het probleem. (Heb je wel dealer apparatuur voor nodig.)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.