Renault Scenic: crash schakelaar

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4e

Goedendag,

Ook wij hebben wat start problemen gehad.Meestal deed ie het een dag later weer.Behalve ingisteren.Nou ben ik een leek maar na bestudering van deze site wilde wij meteen de bdp sensor vervangen en de stekker dus ook.
Dit gaven we door aan de plaatselijke garage hier.Nu bleek dat de crash schakelaar gewoon ingedrukt moest worden.Mijn vraag is nu wat er aan de hand kan zijn.Het gebeurt toch niet zomaar dat de crash schakelaar ingedrukt moet worden?Kan iemand mij vertellen waarom dit gebeurt.Echt lekker rijden we er nu niet meer mee.Voor het zelfde geld gebeurt het weer.De bdp sencor is nu niet vervangen.

Groetjes Mike en Brenda.

mikiemike36

Geplaatst door mikiemike36 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

mike er zal toch iets tegen de wagen aan gekomen zijn dat zo n effect gehad heeft dat de beveiliging eruit gesprongen is iets anders kan ik er niet van maken.
je hoeft echt niet bang tezijn dat je zomaar stil komt testaan .

groetjes jan.

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Kan al gebeuren als je 'n keer flink over een verkeersdrempel dendert. Schakelaar doorverbinden. Probleem opgelost.

Gr.

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb ook wel eens mee gemaakt dat het gebeurd is omdat er een voorveer was gebroken. Deze auto stond geparkeerd toen de veer brak, de auto deed het weer na het indrukken van de schakelaar,echter toen deze weg wilde rijden kwam de veer in de band. Toen wisten we ook de oorzaak van het activeren van de crash-schakelaar.

Hans

mikiemike36 (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor jullie antwoord.We zijn er al weer wat geruster op.Ook al weten we de oorzaak dan nog steeds niet.De hele week wordt er alweer in de auto gereden zonder problemen.

Groetjes Mike

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.