Renault Scenic: G3

Bouwjaar: 2004, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Goedenmiddag,
Ik heb een scenic II op gas. Deze start op benzine (rood ledje knippert) en dit ledje gaat na een tijdje uit waneer de motor warm is (schakelt automatisch over naar gas) Nu als ik start knippert het rode ledje niet meer. heb op aanraden van de garage de keuzeschakelaar (gas/bezine) waar het ledje in zit vervangen, helaas zonder resultaat. Wie heeft dit ook eens gehad, of kan mij vertellen wat het euvel is?
M.vr.gr.,
Jelle

Jelle60

Geplaatst door Jelle60 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sgm (0), 16 jaar geleden

Mijn eerste gedachte is dat er een zekering kapot of los is. Hoor je nog klikgeluiden of eventueel een zoem van de pomp in de LPG tank, brand er nog ergens een LEDje op het display van de LPG schakelaar? De zekeringen voor de LPG installatie zitten normaal gesproken onder de motorkap ergens erbij gebouwd. Ze vallen meestal meteen op omdat ze niet in de bak met de hoofdzekeringen zitten.

Jelle60 (0), 16 jaar geleden

Alle ledjes werken verder, en ik hoor geluid bij de gastank (pomp of relais)

AS1 (105), 16 jaar geleden

[quote=Jelle60]heb op aanraden van de garage de keuzeschakelaar (gas/bezine) waar het ledje in zit vervangen, helaas zonder resultaat[/quote]
Echt zo'n lukraak advies. Even doormeten was slimmer geweest.
Stap 1 is zekeringen controleren.

AS1 (105), 16 jaar geleden

[quote=Jelle60]Alle ledjes werken verder, en ik hoor geluid bij de gastank (pomp of relais)[/quote]
rijdt hij niet meer op gas of doet alleen je lampje het niet meer?

Jelle60 (0), 16 jaar geleden

Storing is opgelost, nadat de AG computer was gereset. Foutmelding mogelijk veroorzaakt door druksensor op de verdamper. Het systeem werkte wel normaal maar er was geen indicatie (knipperende led)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.