Renault Grand Espace 2003: cruise control onrustig

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F4R V7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 120

beste,

ik zit met het volgend, bij 50 kmh op de cc gaat de auto de hele tijd naar 52, en zakt weer af naar 50, en weer naar 52, en weer naar 50.... bloed irritant! tijdens de vakantie bij 100/110/130 niet gemerkt dat die dit doet, het is vooral bij 50/60. verder doet alles het zoals zou moeten (jaja het kan toch echt met een Espace)

MJS

Geplaatst door MJS (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (275) PRO, 2 jaar geleden

Zelf ook jaren Renault gereden , scenic 2 bj 2003 , deed precies hetzelfde , nieuwe software gaf iets verbetering, dealer zei is veel voorkomend .

    hmm... dat was niet een antwoord waar ik op hoopte maar het is wat het is.... dan toch maar eens kijken of er een update is, en wat ze er voor vragen... als er verandering is laat ik het weten. iig alvast bedankt voor je antwoord. - MJS (0), 2 jaar geleden

Heino4267 (50), 2 jaar geleden

Ik heb dat precies hetzelfde meegemaakt met mijn Laguna I Phase II en mijn Vel Satis, ook precies hetzelfde. Ik ben een rustige rijder en blijkbaar krijg je daar dan last van.
Dealer kon er niets aan doen, totdat ze bij de beurten injectorcleaner in de tank deden: nooit meer last van gehad.
Ik rij nu sinds kort een 15 jaar oude Mercedes Kompressor met weinig kilometers en die kreeg er ook last van, zowel bij constant 50 als constant 100, zowel met als zonder Cruise Control. Vermogen en trekkracht zat als je het gas intrapt, maar bij constante snelheden steeds kleine variaties in de toerenteller (niet in de snelheid, het is een automaat).
En voordat iemand zegt dat het aan mij ligt: bij mijn vrouw rijdt hij precies hetzelfde (zij rijdt het meest). Ik heb gewacht totdat de aankoopgarantie er vanaf was en heb toen injectorcleaner in een volle tank gedaan. Weg klacht. Nu even afwachten wat er op termijn gebeurt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.