Renault Scenic: dagteller scenic werkt niet

Bouwjaar: 2000

GOedemiddag,

Ik heb het volgende probleem: ik heb recentelijk een scenic gekocht die voorzien is van boordcomputer. Nu werkt de dagteller echter niet. Het enige wat ik in beeld krijg is de totale kilometerstand (die inderdaad juist telt), als ik het knopje indruk, springt de teller echter niet naar de dagstand. Hebben jullie enig idee waar ik dit moet zoeken? De hoogte van het oliepijl geeft hij wel keurig aan.

groeten,

Auke

Amuld

Geplaatst door Amuld (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

welk knopje heb je ingedrukt .
op de ruitenwisser schakelaar zit ook een knopje voor de boordcomputer

Amuld (0), 19 jaar geleden

Het knopje wat op de km-teller zelf zit. Zodra ik de auto voor de deur heb staan, zal ik even kijken. Bedankt voor de tip!

jaapandre (0), 18 jaar geleden

beetje late toevoeging, maar heb zelfde probleem, oftewel ik heb een renault megane (wel uit 1999, maar zou het nieuwe model zijn). ik krijg alleen het totaal aantal kilometers te zien, het indrukken van het knopje bij de teller of het knopje met drie puntjes op de ruitenwisselaar schakelaar heeft totaal geen effect. Iemand een suggestie??

Groeten,

Jaap-Andre

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.