Renault Scenic: dak voering

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 16v

Ik heb enkele deuken op mijn dak (vandalisme).Ik ben van plan deze uit te deuken.Schadebedrijf zegt dat er een nieuwe dakplaat geplaatst moet worden (een dure ingreep dus).Intussen heb ik geprobeerd voering (binnen) van het dak los te halen, alles rondom gedemonteerd,alleen in het midden zit de voering vast,ik ben niet verder gegaan van los halen van deze voering omdat ik bang was anders de voering zou devormeren/beschadigen.
Vraag 1-: hoe zit de voering vast aan het dak (in het midden), gelijmt of zo ? en hoe krijg het los zonder te beschadigen?
Vraag 2-Wie kan mij een goede tip geven ivm uit deuken (bewerking) van deze deuken op het dak,zonder een nieuwe dakplaat te plaatsen.?

Osie63

Geplaatst door Osie63 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

edgo (0), 16 jaar geleden

Hoi,uitdeuken is toch echt een vak appart hoor!
Als het behoorlijke deuken zijn, en je gaat ze er uitslaan,dan krijg je in feite materiaal(blik)te veel.
Je moet de boel dan laten krimpen,en dat gebeurt meestal met een laspit. En dat kun je als klusser maar beter aan de vaklui overlaten! Is het één grote flauwe deuk,dan wil een "brede" rug ertegen wel eens lukken!

Succes, Edwin

AS1 (105), 16 jaar geleden

zonnedak van maken? Dan hoeft je ook niet uit te deuken. ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.