Renault MEGANE SCENIC: dashboard

Bouwjaar: 2006, Brandstof: LPG, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 135

Onlangs heb ik de dynamo vervangen van deze auto.Vanwege de defecte dynamo was ook de accu leeggeraakt.Om de auto weer aan de praat te krijgen hebben we met startkabels op een diesel auto aangesloten ,en hij startte.Maar nu doet de display het niet meer,zelfs rictinganwijzer getik hoor je niet meer.De koplampen doen het gewoon.Waar zou ik moeten beginnen met zoeken .totdat wij de startkabel hebben aangeslotenop een draaiende diesel auto deed de display het gewoon.

enes

Geplaatst door enes (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 7 jaar geleden

Op de + accuklem zitten een aantal zekering , misschien is er daar 1 van beschadigd met de klem er op zetten.
Zekering defect ?
Door piekspanning , de electronika beschadigd.

enes (0), 7 jaar geleden

het is opgelost.Accupool losgehaald en weer erop en hij deed het weer .bedankt

Heino4267 (200), 7 jaar geleden

En voor de volgende keer:
Bij het er op zetten van de +kabel groot licht aanzetten bij de donorauto, idem bij het losmaken van de +kabel, maar dan bij allebei de draaiende auto's. De belasting van het grootlicht dempt piekspanningen weg waardoor je schade voorkomt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.