Renault Laguna: Dashboard valt uit, HELLUP!!

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 8v

Beste mensen van dit forum..

Mijn laguna heeft erg vreemde kuren.

Af en toe op rare momenten valt het complete dashboard uit, dan werkt de knipperlampen en het verlichting van het dashboard wel.
maar de rest is dan weg zoals de digitale km en dagteller en alle meters gaan dan plat, de boord computer zegt niets meer als ik druk op de test knop.

als ik er op ram of rare bewegingen maak met het stuur haalt dit niets uit.

en plots zo ineens gaat het allemaal weer aan, je ziet dan even het serv lampje branden plus de rest van de lampjes net alsof je hem start.

de radio blijft gewoon aan en alles werkt dan gewoon.

hij doet pas dit sinskort

2 maand geleden ofzo heeft de garage de constant stroomdraad van de ecm omgeleid. na deze reparatie werkte de digitale oliepeil meter ook niet meer (als je hem start dan zag je van die bolletjes of streepjes waar de km teller zit)

heeft iemand dit ook eens meegemaakt? of weet een oplossing?

Bij voorbaat Dank !

patjuh8422

Geplaatst door patjuh8422 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

willem12077 (0), 17 jaar geleden

Ik heb een vergelijkbaar probleem gehad met mijn scenic. Achteraf bleek dat zekering was doorgebrand nadat op een onhandige manier de stekker van fietsendrager was aangesloten. In jouw geval zal dit niet het geval zijn., de boel werkt immers af en toe wel.
Kijk eens of de zekering goed zit. Verder goed de aansluitingen waar de garage aan heeft zitten prutsen nalopen.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.