Renault Megane: Derde remlicht knippert ipv linker knippert licht

Hallo,

Wie kan me vertellen hoe ik het volgende probleem zou kunnen oplossen?

Bij richting aangeven naar links . Knippert het l knipper licht niet maar het derde remlicht. Tevens hoor ik het geluid van de richting aanwijzer sneller dan gebruikelijk en onregelmatig

Groet Jeroen

Jeroen B

Geplaatst door Jeroen B (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jeroen B (0), 6 jaar geleden

Na het leen van diverse items op het forum kom ik tot de. Conclusie dat ik betermet de auto naar de garage kan gaan.

Wat er namelijk bij komt is dat de cc ook uitvalt als ik richting aan geeft. Het remlicht gaat dan waarschijnlijk branden, waarop de cc een sientje krijgt te stoppen.

Tevens als ik via de key de auto ontgrendel knippert ook het derde remlicht en het l knipper licht heel vaag.

Met richting aangeven naar links knippert linker remlicht, het derde remlicht maar niet het linker knipper licht.

Bij een eerdér melding bij de dealer zeiden ze dat het sneller knipper geluid dan normaal werd veroorzaakt door de stengel, maar daar geloof ik nu niets van.

wat zou het kunnen zijn?

Groet Jeroen

Heino4267 (225), 6 jaar geleden

Nee hoor: kijk een goed naar wat er wel brandt als je het linker knipperlicht aan zet: hoe veel lampjes moeten er gaan branden en hoeveel branden er an op normale sterkte? Sneller knipperen geeft aan dat er minder vermogen wordt afgenomen, dus dat het wattage van alle lampjes tezamen te laag is.

Waarschijnlijk heb je last van een ontbrekende massa op het linker achterlicht knipperlicht. Je kan dat gevaarloos uittesten door de massa van het linker achter knipperlicht (dus de buitenkant van de lamp, niet het centrale contact!) met een stuk elektriciteitsnoer door te verbinden met de massa van de auto: als dan ineens alles weer normaal en goed werkt, moet je die massaverbinding permanent aanleggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.