Renault Scenic: diagnoseconnector

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

Misschien een domme vraag maar waar zit de diagnoseconnector van een Renault Scenic-2, bouwjaar 2006 ?
Hans

hansuyldert

Geplaatst door hansuyldert (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

renault-monteur (0) PRO, 12 jaar geleden

armsteun naar achter schuiven daar onder zit een kapje en deze moet je naar voren schuiven

hansuyldert (0), 12 jaar geleden

Gevonden, bedankt !
En als ik dan nog een vraag mag stellen waarop u waarschijnlijk het antwoord weet: waar zit de klimaatregeleenheid en de sensor(en) daarvan (dus in een Scenic-2) ?
Hans

stoeltie (0), 12 jaar geleden

Volgens mij onder de binnenspiegel midden...................

hansuyldert (0), 12 jaar geleden

Bedankt. Ik heb ook gehoord dat daar 1 van de meerdere sensoren zit.

renault-monteur (0) PRO, 12 jaar geleden

problemen met de airco?

hansuyldert (0), 12 jaar geleden

Ja, da airco deed het eerst helemaal niet meer. Toen heeft de garage hem opnieuw gevuld, op lekkage gecontroleerd en codes gereset. Nu zet de automatische klimaatregeling hem altijd aan, ook als het buiten 5 graden kouder is dan het binnen moet zijn. Na een tijdje wordt hij dan minder koud, waarschijnlijk omdat de verwarming ook aan gaat. Je kunt de airco wel met de hand uitzetten maar vroeger was dat nooit nodig, dan ging hij vanzelf wel uit. Tot nu toe weet niemand, ook de Renault-dealer niet, wat hier nu aan de hand is. Maar voor mij is het duidelijk dat hij zo niet helemaal in orde is. Vroeger werkte de klimaatregeling heel goed, nu niet meer zo goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.