Renault Safrane: Dimlicht werkt niet

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

Tot nu toe werkt alles behalve mijn Dimlichten werken niet.Lampen zijn niet stuk,zekeringen allemaal goed,verwacht misschien een of andere schakelaar.Het zou fijn zijn als iemand mij zou kunnen helpen.Bedankt!

groetjes hans

hans56

Geplaatst door hans56 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Safrane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

hans heb je de licht schakelaar al na gemeten of daar wat uit komt als je je dimlicht aan zet.

groetjes jan.

hans56 (0), 17 jaar geleden

Hallo jan
Hoe kan ik de lichtschakelaar nameten?Moet ik hem uitelkaar halen?

RoelV (0) PRO, 17 jaar geleden

Bekende storing bij die Safranes, lichtschakelaar vervangen helpt tijdelijk, dan gaat ie weer kapot. Hij wordt nl. te heet en smelt van binnen (als je hem open draait zie je dat). Ik heb dit ooit laten maken bij de Renault dealer en heb dit toen ook gepost bij de oude site van problemcar.nl. Helaas weet ik alleen nog dat ze iets vervangen hebben onder het dashboard, meer niet...stom he?:-)

hans56 (0), 17 jaar geleden

Hallo roelv
Als ik je bericht zo lees,zou ik denken dat ze er een andere-lichtere zekering ingeduwd hebben,zal eens naar de dealer rijden,kijken wat die weet,bedankt voor de tip.:-))
Groetjes hans

RoelV (0) PRO, 17 jaar geleden

Nee Hans het was geen zekering, maar vraag het maar eens bij de dealer.

hans56 (0), 17 jaar geleden

okido doe ik..:-))

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Safrane of stel zelf een nieuwe vraag.