Renault Safrane: schokken bij 50km/h en niet mooi stationair draaien

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0i

Goeiedag iedereen,
Het probleem is dat de wagen schokt rond de 50km/h in derde versnelling. Hij trekt de ene keer ook harder dan de andere keer. En hij loopt stationair niet mooi (toerental schommelt constant) weet iemand wat er aan de wagen kan schelen? hij heeft 190000km gereden.

je5222

Geplaatst door je5222 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Safrane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

meganejan (0), 16 jaar geleden

Beste heer,

Ik lees dat u problemen (schokken) hebt gehad met uw Safrane. Ik heb met mijn Safrane een soortgelijk probleem. Wilt u mij laten weten hoe dat bij u is opgelost?
Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,

Luud Fleskens
l.fleskens@fontys.nl

Safrane10698 (0), 16 jaar geleden

Ik weet niet wat voor motoren jullie inde auto hebben, maar een bekend euvel bij de safrane is de bobine, je hebt er twee op die auto. Ze doen het dan nog wel, maar de vonk is niet sterk genoeg om bij lage toeren een goede verbranding te geven. Bij hoge toeren merk je het minder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Safrane of stel zelf een nieuwe vraag.