Renault Megane: Distributie vervangen van een 1.9 dci ui 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Ik heb vorige week een megane 1.9 dci gekocht waarvan ik niet weet of de distributie is vervangen dus aankomend weekend wil ik dat gaan doen .
Ik heb dat al bij meerdere auto´s gedaan maar nog nooit bij een renault kan iemand mij vertellen waar ik op moet letten en klopt het dat er geen spie in de krukaspoelie zit.
Tevens krijg ik de melding op de boordcomputer inspuiting controleren.
De auto loopt als een zonnetje rookt niet en trekt goed hij is ook gekeurd afgelopen week en de gas meting was erg schoon.Wat zou dit kunnen zijn moet hem nog uit laten lezen.

meljero

Geplaatst door meljero (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Viper9 (0), 15 jaar geleden

Kan van alles zijn, ik zou er niet te lang mee doorrijden. Ik heb zo'n zelfde melding gehad en in mijn geval was de turbo kapot. Dit is een duur grapje, dus snel uit laten lezen bij de dealer.

sjaak r (0) PRO, 15 jaar geleden

Zit wel spie in krukas, Die melding komt ook als je een kapotte gloeistift hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.