Renault megane 16 16 v: distributieriem

Bouwjaar: 1999

ik heb mij distrubitie riemvervangen vam mijn megane 16 16v maar nu loopt hij stationair belabberd,nu zag ik dat krukastandwiel zonder spie op de krukas zat kan kan het hier aan liggen dat deze niet goed terug is gezet zoja,hoe moet ik te werk gaan.

magic

Geplaatst door magic (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

geert3496 (0) PRO, 19 jaar geleden

Je hebt speciaal gereedschap nodig om de nokenassen op tijd te zetten ander loopt het verkeerd af.Krukastandwiel kun je niet verkeeerd monteren.Terug herbeginnen met het geschikte gereedschap of naar de garage.

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

ja klopt hij zit er los op maar je moet je krukas blokkeren met speciaal gereedschap dat is een pen die je in je krukas stopt om hem tegen te houden.En de bout van de krukaspoelie NIET met een luchtsleutel aandraaien met momentsleutel met 2nm en dan 120 graden zijn die motoren ook gevoelig voor als je hem met de luchtsleutel aan draait.

kahler (0), 19 jaar geleden

Tobbert nooit ergens aan beginnen als je het niet weet.

magic (0), 19 jaar geleden

Het is me gelukt na veel puzzelen, zonder mertekens en alleen met kleptiminggegevens en een paar geheimenpjes van renault kon ik het goedkrijgen ik raad het niemand aan om het te zelf doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.