Renault Clio: egr klep

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Dag Mensen,ik heb hier een clio uit 2003-8kleppen 1.2 motor,85000km gelopen die loopt perfect,mooi stationair trekt goed door alleen als ik heel langzaam ga versnellen voel ik hem wat schokken dit is minimaal alleen ik voel het,boegie's vernieuwd gasklephuis met stappenmotortje gereinigd zag er overigens goed uit,nu ben ik op zoek naar de egr klep maar kan die niet vinden ,zit die hier wel eentje op??ik heb de slang die bovenop het inlaathuis zit die naar de rechterkoplamp loopt en onder op een pot zit (klep actieve afzuiging)die heb ik afgedopt want die deksel op die pot lag gewoon los te rommellen en wordt elektronisch gestuurd maar blijft gewoon hetzelfde lopen,dus mijn vraag zit hier een egr klep op want dit lijkt verdacht veel op een egr probleem .eigenaar is al een eerder hier geweest maar vond dat toen geen probleem,nu heb ik hem uitgelegd en proefgereden en nu moet hij mij gelijk geven maar ik wil het wel oplossen.B.V.D

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

markievandetuftufclub (0), 15 jaar geleden

die zou er wel op moeten zitten. De eis van uitlaatgasrecirculatie is namelijk een wettelijk geregelde milieueis....

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

daar heb je gelijk in maarrrrrrrr waar zit ie

markievandetuftufclub (0), 15 jaar geleden

lijkt er verdacht veel op dat de slang die je afgedopt heb van de egr is. Kijk eens waar die slang vanaf je Klep ( dat potje) naar verder loopt moet uitkomen bij je uitlaatspruitstuk. Ik heb een topic gelezen waar de egr ook kapot was en er een deel van los lag zoek eens in de zoekfunctie........

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

die slang die ik afgedopt heb is van de actieve dampafzuiging een egr klep zit nooit ergens onder een koplamp,die zit meestal direct op het spruitstuk,maar bij deze zit dus geen egr klep heb ik van renault specialist abc uden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.