Renault Laguna: Electrische ramen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9DCI

Hallo

Ik heb een Renault Laguna Grandtour uit 2001 en nou heb ik de volgende problemen :

Mijn elec raam aan de bestuurders kant gaat niet meer in 1 keer open maar in stapjes en ook weer in stapjes terug .

Komt iemand dat bekend voor of heeft er ook last van gehad.

En ik wilde laatst mijn motor kap open doen en toen brak mijn hendel af onder mijn dachboard en nou gaat mijn klep niet meer open weet iemand hoe ik hem nu toch open krijg of hoe ik hem moet vervangen.

Ik hoor het graag van jullie Renault Rijders

Alvast bedankt

Groeten Ron

Ronnie71

Geplaatst door Ronnie71 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

hou de schakelaar van de ruit een paar seconden omhoog als de raam dicht zit ,zo leer je de eindstand van de motor in waarschijlijk is de accu leeg geweest?anders valt de constante + van je linker portier weg.
met een tang aan de binnen kabel trekkken dan gaat de kap weer open en kun je de kabel vervangen

Ronnie71 (0), 17 jaar geleden

Hallo ABC

Bedankt voor je reactie en het klopte over die elec ramen want mijn accu had inderdaad leeg gestaan dus nu gaat hij weer netjes in 1 keer omhoog en omlaag.

Wat betreft die kabel daar is de hendel vanaf gebroken die aan het daschboard vast zit afgebroken ,dus waaraan hij scharniert .

Kan je dat zo vervangen of komt daar nog meer bijkijken

Alvast bedankt

Groeten Ron

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

hendel is alleen leverbaar met kabel erbij aan. je kunt dan wel de hendel overzetten op je oude kabel. controleer wel even of alles soepel loopt, die hendel breekt niet zonder reden af..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.