Renault Laguna: electrische ramen Laguna

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Bij mijn Laguna wil het elektrisch bedienbare raam linksvoor plotseling alleen nog maar schoksgewijs omhoog. Nadat ik hem bovenaan weer ingeleerd heb door de knop vast te houden gaat het naar beneden goed. Maar als hij helemaal beneden is geweest, dan gaat het omhoog dus niet meer goed. Wie weet wat hiervan de oorzaak kan zijn.

mirkoe

Geplaatst door mirkoe (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

7seconds (0), 9 jaar geleden

Ook het raam op de onderste stand "inleren" (5 seconden), ook al gaat ie in één keer naar beneden. Heeft bij mij langere tijd geholpen, al treedt het verschijnsel sporadisch wel weer eens op.

mirkoe (0), 9 jaar geleden

Had ik ook al geprobeerd, maar helpt niets.

Safrane10698 (0), 9 jaar geleden

Bij draadbreuk wil het gebeuren dat hij iedere keer even zonder stroom komt en het weer vergeet.

kaleido 1 (1660) PRO, 9 jaar geleden

Dus kabelboom tussen deur en deurstijl controleren , en de stekkerverbinding op de motor.

mirkoe (0), 9 jaar geleden

Ik heb de boel los gehad en een beetje aan de staalkabel gewrikt. Toen werkte het plotseling weer. Zal wel wat te veel weerstand in hebben gezeten. Tot nu toe werkt het.

kaleido 1 (1660) PRO, 9 jaar geleden

Beetje gesmeerd natuurlijk ? mooi dat het weer werkt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.