Renault Twingo: Elektrische storing renault twingo

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 12 16v

Goededag
Ik heb een Renault twingo.Laatste 6 maanden heb ik een probleem op het dashboard waarschuwingslampje elektrische storing.Als het waarschuwinglampje gaat branden tijdens rijden gaat motor uit.Dit knippert als ik het contact aan zet (stilstaande motor),brandt dan enkele secondes voor het dooft.Als het onder het rijden gaat branden,wijst het op een elektr(on)ische storing in het inspuitsysteem of de automatische transmissie.Zegt het instructieboekje van twingo.Wat is eigenlijk probleem?Wat moet ik doen?Kan ik zelf repareren?Wilt u mij inlichten A.U.B
Hoogactend,
Kunt u mij mailen.
kemal_karacayir@hotmail.com

kemal

Geplaatst door kemal (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Safrane10698 (0), 16 jaar geleden

Dat lampje hoort aan te gaan als je het contact aan zet, na enkele seconden hoort het dan weer uit te gaan, dit is zeg maar een test. Als het tijdens het rijden aangaat geeft het de storing aan. Je zou hem uit kunnen laten lezen, en je zou een injectie reiniger erin kunnen gooien. Als het lampje inspuit systeem brand kan dat duiden op vieze injectoren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.