Renault Espace: Espace heeft geen power,

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19dci

Beste:
Ik heb problemen met espace, nieuwe motor geplaatst en nu staan er al 30000km op +nieuwe turbo, auto heeft altijd perfect gereden. Nu houd hij in bij 120km. turbo zat vast, nieuwe geplaatst alsook egr klep, nagezien of ik vacium had ok. Na het verwijderen van de vacium ging hij in toeren naar boven wat hij ervoor niet deed. nu 4000t. maar nogaltijd geen volle vermogen.
geen foutcode, zou het iets met de vacium,onderdruk te maken hebben. kan er iemand het vaciumschema aan mij bezorgen.
Pompje (vacium)aan kan passagier is ook al vervangen idem met luchtmassameter

heb soms een fout inspuiting controleren maar deze gaat weg.

mvg.Peter

pevastro

Geplaatst door pevastro (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

en je timing staat alles nog op tijd???

pevastro (0), 14 jaar geleden

Ja, alle merkpunten staan ok. bij de verdeler weten ze het ook niet, hij geeft wel een foutcode (check inspuiting) maar dit kan echter 30km op zich laten wachten, het komt spontaan en gaat ook spontaan weg. echt raar.
Ik heb de darmpjes van de vacium los gehad om de turbo te vervangen mischien bent ik daar in de mist gegaan, indien ik een schema of een foto had zou ik het kunnen nazien.

toch bedankt om mee te zoeken. mvg.Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.