Renault Grand Espace: Espace met automaat probleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 30. V6

Hoi,

Ik heb net een andere Renault Espace gekocht echter doet zich het volgende probleem voor bij de automatische versnellingsbak.

Als ik hem start en wegrijd niks aan de hand echter als ie van 3 naar 4 moet schakelen dan gaat ie heel veel toeren maken voordat ie in 4 zit. Vervolgens komt er een melding van een storing met de bak en rijd ie erg slecht met optrekken (enorm veel toeren nodig) wellicht een veiligheidsmodus.

Ik woon in het buitenland echter zijn ze hier niet bekend met deze type automaat. Is er iemand die een idee heeft wat er aan de hand kan zijn?

De auto is uit 1999 met 133.000km op de teller. Olie is gisteren vervangen (men dacht dat dat het euvel was) maar de storing was niet weg.

Alvast bedankt voor hopelijk bruikbare reacties.


Jelle

Jelle001

Geplaatst door Jelle001 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Hij gaat in noodloop, dit kan komen door een fout in de bak, maar de motor kan ook voor noodloop zorgen. Je weet meer als hij is uitgelezen. Anders kan je er weinig zinnigs over zeggen.

Jelle001 (0), 13 jaar geleden

Hij is reeds uitgelezen en de Renault garage zegt dat het aan de bak zou liggen. Echter kunnen ze me hier bij Renault niet helpen want ze hebben geen ervaring met dit type automaat (woon in Hongarije). Ik hoop via deze weg wellicht wat duidelijkheid te krijgen van mogelijke oorzaken.

Groet,

Jelle

Jelle001 (0), 13 jaar geleden

Niemand?????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.