Renault Espace: Espace vermogen valt weg en motorstoringslampje

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

Hallo,

sinds een maand of 3 hebben wij een Espace Privilege uit nov. 2000 met 230000 km op de teller bij een particulier gekocht. Ik heb de auto een grote beurt laten geven en na een paar weken trad er een probleem op. De auto begon soms slecht te lopen en gaf motorstoring aan. Bij de garage is er toen een bobine vervangen, 2 weken later zelfde probleem. De overige 3 bobines ook vervangen. Vandaag wederom hetzelfde probleem. De auto verliest bij lage snelheid in de 1e of 2e versnelling in 1 keer al zijn vermogen en slaat af. Als ik hem dan weer start begint hij te schudden en loopt erg slecht. Motorstoringlampje brandt weer.

Wie weet wat dit zou kunnen zijn?

Nemeis

Geplaatst door Nemeis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Kennelijk toch weer uitval van een cylinder.
Begin maar met de storingscodes te laten lezen, Dat scheelt een hoop gissen en zoeken.

Nemeis (0), 13 jaar geleden

De auto wordt morgen uitgelezen, ik zal hier melden hoe het verder gaat.

Nemeis (0), 13 jaar geleden

Hoi,

eerst weer 2 meldingen van 2 bobines. Die zijn nieuw dus het moet ergens anders vandaan komen. Daarna motor uitgelezen en 2 keer lambdasondestoring, 2 keer contactspoel, brandstofrelais en obd verlichting als storingen.

Wie weet wat er aan de hand is of waar te beginnen.

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Weet je ook de nummers van die storingen? Want soms betekent de storing net even wat anders.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.