Renault Scenic: euro gas

Bouwjaar: 1998, Motorcode: 1600

hallo wie kan mij helpen ik heb een eurogas instalatie ik heb kortsluiting gehad ik heb nou een ander computer op gezet mijn lampje brand heel zwak .
als ik hem inleert blijft hij rood knipperen hij schakeld wel over op lpg maar kan hem niet inleren kan het zijn dat het zwarte kasje kapot is gegaan zit tegen het schutboord ik vind het ook vreemd dat het lampje heel zwak brand
op lpg loop hij wel maar stationair loop hij belabbert
wie kan mij helpen

poeba

Geplaatst door poeba (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Big_f00T_72 (0), 15 jaar geleden

Hai, het zwarte kastje waar jij het over hebt is je simulator deze zorgt er dacht ik voor dat je geen benzine ingespoten krijgt tijdens het rijden op gas. Ik heb het ook gehad dat hij stationair niet mooi liep maar tijdens het rijden ging het goed. De motor sloeg zelfs af op stationair. Nieuwe simulator geplaatst en hij liep weer goed. (kastje kost ongeveer 115 euro) Het klusje is goed zelf te doen.
Veel suc6!
Gr,
Richard
Ps haal tijdens het stationair draaien je injectoren los om te kijken of hij beter gaat lopen...beter lopen is simulator stuk.

poeba (0), 15 jaar geleden

beste bigfoot het was inderdaad de simulatorer een relais was kapot het was er een in een voetje dus ik kon het zo verwisselen en het lampje was ook stuk ik bedank je voor het antwoord hij is weer top groetjes mike

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.