Renault Laguna : fijne trilling (vibratie) in interieur

Bij mijn Laguna GT II 1.9dci merk ik een constante fijne trilling in het interieur, zeg maar een vibratie in stuur, stoelen, pedalen en raamstijl van voorruit. De auto rijdt prima en heeft onlangs een nieuwe turbo gekregen (derde). Inspuitsysteem is gereinigd en ik rij nu op V-power.

Kan deze fijne trilling veroorzaakt worden door slechte motorsteunen of andere rubberslijtage? Of is het een defect van de verstuivers? Heeft iemand ervaring of een idee hierover?

Nogmaals, zou deze resonantie er niet zijn dan rijdt deze auto uitstekend!

Wok

Geplaatst door Wok (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RenaultMan (0), 18 jaar geleden

volgens mij een kromme velg want ik heb dit ook met mijn laguna grand tour en ik heb laatst mijn velgen balanceerd maar we zijn achter gekomen dat de velgen krom zijn en daardoor krijg je trillingen denk ik.

Wok (0), 18 jaar geleden

Misschien vergeten te melden: ook als hij stationair loopt is de trilling merkbaar.

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarschijnlijk je rechter motorsteun

Speerpunt (0), 18 jaar geleden

En dan bedoel je rechts als je voor de auto staat? Die onder die zekering/relaiskast zit? En wat zou je er dan moet zien? De mijne is net weer door de APK gekomen, dus ik neem aan dat er geen scheuren inzitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.