Renault Megane: foutmeding emissisysteem controleren op het dashbord

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: ??

Het dashbord geeft continu de melding weer emissisysteem controeleren. De EGR klep is vervangen, alle bijkomende zaken zijn schoongemaakt. Computer is zowel door de dealer als mijn eigen garage geresset. Toch blijft deze fout melding staan.

Nu denkt mijn garage dat de computer waarschijnlijk stuk is, maar die kost alles met alles € 900 vind ik veel geld. De auto doet het verder uitstekend geen rare dingen loopt als een zonnetje. Ik weet het niet meer, als jij jullie dit herkennen geef mij dan alsjeblieft een tip om dit op te lossen.

Herkent iemand dit probleem zo ja, wat heb jij er aan gedaan.

De Auto Renault senic DCI 1.9 diesel uit 2004.

Hartstikke bedankt vast voor de reacties.

Harrie 60

Op advies van Henk heb ik de accukabels losgetrokken en een uur gewacht toen weer aan gesloten, maar het rpobleem blijft bestaan.

Graag nog reacties van anderen.

Harrie 60

Harrie 60

Geplaatst door Harrie 60 , lid sinds 11 jaar geleden

1 Reactie

htalman, 11 jaar geleden

Ik had dit ook en de garage kon het niet oplossen. Uiteindelijk hebben ze de accukabels losgemaakt en weer aangesloten. Daarna was het probleem opgelost. Helpt dit ook niet dan is waarsschinlijk je accuspanning te laag en moet je de accu vervangen.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.