Renault Megane: kinderslot megane grand tour 2004

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Bij mijn megane zit werkt het kinderslot NIET, de ramen achterin vergrendelen WEL.
Ik heb de schakelaar die aan de bestuurderszijde onder de raambediening zit reeds vervangen maar het probleem blijft. Het ledje wat erin zit gaat ook bij de nieuwe schakelaar niet branden. Wie kan me helpen want ik heb al een keer moeten stoppen op de vluchtstrook omdat mijn zoontje van 1.5 het portier opentrok. grt Benny

kobus smartlap

Geplaatst door kobus smartlap , lid sinds 11 jaar geleden

2 Reacties

zafira2.2dti, 11 jaar geleden

hey Benny, is het niet zo dat je kinderslot gewoon in je achterportier zelf zit? Ons gezin rijd met 3 verschillende Renault's en bij alle 3 moet je het kinderslot handmatig omzetten in de deur. Bij onze Renault's is de schakelaar onder de raam bediening alleen maar om de achterramen te blokkeren en niet voor het kinderslot.

't garagistje PRO, 11 jaar geleden

Er wordt vanaf de schakelaar maar 1 signaal naar de rekeneenheid interieur verstuurd. deze rekeneenheid op z'n beurt sluit de achterdeuren en verhindert de bediening van de ruiten.
Op de sloten L en R achter komt een commando kinderslot toe en vertrekt een controlelijn terug naar de rekeneenheid interieur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.