Renault Scenic: gas en chassisnummer

Bouwjaar: 1999

hallo allemaal in maart 2005 heb ik een scenic aangeschaft met een erkende gasinstallatie in het reservewiel compartiment nu is het zo dat de auto gekeurd moet worden maar het chassisnummer staat in het reservewiel compartiment...weet iemand of ze dat dan ergens anders inslaan of een andere oplossing een gasbedrijf zei dat je het met een spoegeltje kon zien ???
bedankt allemaal

denkar

Geplaatst door denkar (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

middel_h (0), 18 jaar geleden

Bij RDW nieuw chassisnummer in laten slaan, in de kofferbak.
Heb dit zelf ook gehad met scenic, werd daarom apk afgekeurd.

paul8527 (0) PRO, 18 jaar geleden

als chassisnr met een spiegel te lezen is mag hij niet afgekeurd worden.ben nog geen auto tegen gekomen waarbij chassisnr niet te lezen is.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Sterker nog; als het chassisnr niet te lezen is dan mag de auto niet worden gekeurd en moet het keuringstation de klant doorverwijzen naar het RDW.

Als het met een spiegeltje te lezen is, is dat geen reden om de auto niet te keuren.

denkar (0), 18 jaar geleden

hee bedankt allemaal ga hem volgende week maar opnieuw laten inslaan wel raar van zo een gasvedrijf dat ze daar geen rekening mee houden...
bedankt

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Raar dat een autofabrikant daar een chassisnummer slaat er zijn toch wel eenvoudigere plaatsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.