Renault Scenic: gas lampje en schakelaar werken niet, blijft stomweg op benzine

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

gas/benzine keuzeschakelaar lijkt niet te werken, lampje gaat niet aan groen/rood, auto loopt alleen op benzine schakelt niet over, draden even los geweest van de schakelaar waardoor evt zekering kan zijn doorgebrandt ...waar zit deze dan, alle gewone zekeringen zijn nog heel.
bvd
flake

flake

Geplaatst door flake (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

claxon (0), 12 jaar geleden

Meestal is de temp sensor niet goed die laat overschakelen.Een lpg man kent het.

Harald4118 (0), 12 jaar geleden

Waarschijnlijk zekering van de LPG, deze zit gewoonlijk niet bij de andere zekeringen, maar ergens gemonteerd in de LPG-kabelboom. Normaal zou jij moeten weten waar. Het kan overal zijn, dus daar kan je vanop afstand niet mee helpen.

flake (0), 12 jaar geleden

Heren bedankt,

ben naar een lange zoektocht naar de gasboer geweest, bleek een zekering te zijn in de kabelboom, deze lag vlak bij de uitlees stekker en was gecorrodeerd, monteur heeft zekering vervangen en contact schoongemaakt, alles liijkt weer in orde.

mvg
Flake

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.