Renault Twingo: Geen controlelampje knipperlicht

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Bij deze Twingo werkt de knipperlicht-installatie gewoon, met dit probleem dat de lampjes in het dashboard niet meedoen. Ook het alarm werkt goed , maar ook hier geen lampjes op het dashboard die meebranden. We hebben uiteraard het lampje gecontroleerd, maar die is goed.

Wie weet waar we het moeten zoeken?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (165) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Knipperautomaatje niet goed of niet goed in de stekker ? Rest van controlelampjes op dashbord wel oke?

Gr.

Siem Bijman (165) PRO, 17 jaar geleden

Knipperautomaat heeft 4 pootjes en er zat iets in los, hebben we open gemaakt maar niets bijzonders aan te zien verder. Gaan we morgen toch eerst maar eens vervangen, maar vreemd dat hij verder wel goed werkt he.

Rest van de lampjes werken normaal.

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Als ik het goed herinner, is 1 van de 4 aansluitingen voor de controlelamp........Anderen hebben idd maar 3 aansluitingen.

Succes.

Gr.

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Het relais heeft idd twee contacten.1 voor de knppelichten, de andere is alleen voor het dashbordlampje. Mijn voige auto was een Twingo,bj.2000. Heb hetzelfde probleem gehad. De velsverbinding van het contactpunt van het dashbordlampcontact was los gekomen dus dat heb ik gesoldeerd. Werkt nog steeds.

Siem Bijman (165) PRO, 17 jaar geleden

Had ook gekund, maar wij hebben er een nieuwe ingezet en inderdaad probleem daarmee opgelost.

Bedankt jongens.

w_vahl (0) PRO, 17 jaar geleden

jullie lossen echt vette problemen op!! rielekst man, telkens weer een glimlach op mijn gezicht voor mijn collegaforummers.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.