Renault Laguna: geen pedaaldruk koppeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

heb sinds gisteren geen druk meer op de koppelingpedaal kan m helemaal intrappen er gebeurt niks anwb erbij en vond het peil te laag de koppeling maakt ook gebruik van remoliereservoir heeft remolie bijgevuld en wilde toen ontluchten alleen dat ging niet zit wel nippel op cylinder alleen wil niet los wie weet ???

hdorenbos

Geplaatst door hdorenbos (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 17 jaar geleden

toch proberen om de nippel los te maken.
inspuiten met kruipolie en een uurtje laten inwerken, daarna de nippel eerst vaster draaien (niet afbreken) en dan losdraaien.
als dit echt niet lukt zal er een nieuwe cylinder op moeten.

mvg,
Hans.

jappie (0) PRO, 17 jaar geleden

als je de nippel los wil draaien moet je hem wel tegen houden met sleutel 17 op het zwarte gedeelte,ze kunnen vast zitten ,het onluchten gaat niet altijd snel ,soms moet je vaak pompen om het goed te krijgen.
maar je hebt ergens lekkage ,kan zijn dat je druklager ook lek is dat komt vaker voor

Erik2804 (0), 17 jaar geleden

Als je een Eezibleed gebruikt is het ontluchten een fluitje van een cent. Het lijkt er inderdaad op dat je ergens een lekkage hebt.

sjaak r (0) PRO, 17 jaar geleden

Kan zijn dat het inwendig in je koppelingscilinder zit en dan zal je dit probleem vaker krijgen en heeft ontluchten geen zin.
Dan zal er een nieuwe in moeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.